De Korf 56 (op de 1ste verdieping) 2924 AH, Krimpen aan den IJssel info@aaccountants.nl
0180-745742

Het Team

Antoinette Kok
Accountant
Mijn naam is Antoinette Kok. Het ligt in mijn hart om ondernemers te helpen en te ontzorgen bij al hun financiële zaken.

Mijn ervaring heb ik opgedaan vanaf 1999, 8 jaar bij een groot accountantskantoor en later bij een kleiner kantoor. Sinds 2010 ben ik afgestudeerd als accountant en heb daarmee zowel in theorie als in praktijk alle kennis verworven, om u van dienst te kunnen zijn op financieel gebied.
LinkedInEmail
Cees Meenhorst
Accountant

Mijn naam is Cees Meenhorst. Ondernemers helpen bij de keuzes waar zij op financieel en fiscaal gebied voor staan doe ik graag. In 1991 ben ik begonnen als assistent accountant bij een van de grotere kantoren. De nadruk lag daarbij vooral op controleopdrachten. Mijn doctorale en postdoctorale opleiding Accountancy aan de Nivra-Nyenrode universiteit heb ik in 1999 afgerond. Omdat ik juist het adviseren van ondernemers leuk vind heb ik in 2000 de overstap gemaakt naar een kleiner accountantskantoor met de focus op het midden en klein bedrijf. In de periode van 2004 tot en met 2011 ben ik mede-eigenaar geweest van een accountskantoor. Sinds maart 2015 ben ik werkzaam bij AAccountants Nieuwerkerk.   

EmailLinkedIn
Jefta van Doorne
Assistent Accountant / Loonadministrateur
Mijn naam is Jefta van Doorne. In 2014 heb ik mijn studie HBO Accountancy afgerond en sinds maart 2015 ben ik met veel plezier werkzaam voor AAccountants Nieuwerkerk.   Het leuke aan mijn werk vind ik dat we echt een meerwaarde voor klanten hebben, door klanten te ondersteunen op financieel en fiscaal gebied.  
Email
Heidi van Veen
Secretaresse / Boekhoudkundig Medewerkster
Mijn naam is Heidi van Veen en sinds 1 maart werk ik met veel plezier als secretaresse/boekhoudkundig medewerkster bij AAccountants Nieuwerkerk. Ik ondersteun het team met allerlei administratieve taken. Doordat ik omgang met mensen, nauwkeurigheid en behulpzaamheid belangrijk vind ben ik hier goed op mijn plek. Met elkaar zorgen voor klanten en ontzorgen!
Email