De Vijf Boeken 12d, 2911 BL Nieuwerkerk aan den IJssel info@aaccountants.nl

Advisering

Als ondernemer krijgt u te maken met veel keuzes op het gebied van uw bedrijfsvoering. Wij helpen u graag met het nemen van de beste beslissingen op dit gebied.

Bij AAccountants Nieuwerkerk hebben we alle kennis in huis voor advisering op het gebied van al uw financiële en fiscale vraagstukken. Daarnaast werken wij nauw samen met diverse fiscalisten en juristen waarmee we u kunnen helpen met al uw fiscale en juridische vraagstukken. Een klein voorbeeld hiervan is het antwoord op de vraag of het voordeliger is om uw auto zakelijk of privé aan te schaffen. Het komt namelijk vaak voor dat het voordeliger is om uw auto in privé te houden, terwijl de gangbare gedachte is dat zakelijk gunstiger is.

Wij kunnen u als startende ondernemer bijvoorbeeld helpen met het opstellen van een ondernemingsplan, alle rompslomp die verder komt kijken bij het starten van een nieuwe onderneming en de keuze van een rechtsvorm (eenmanszaak of BV). Ook nemen wij graag uw zorg uit handen voor het opzetten en inrichten van uw administratie of de opzet van een management-informatie-systeem.

Daarnaast kunnen wij ook uw adviseur zijn op het gebied van vele andere onderwerpen, zoals vermogensplanning, pensioen, bedrijfsopvolging, schuldsaneringstrajecten, subsidieverklaringen et cetera. Als u behoefte heeft aan advisering op een ander gebied dan bovengenoemd, neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan kijken wij graag wat wij voor u kunnen betekenen!